Klubb Mästare 2014

kungalv kode logo

Så här ser de ut, Klubbmästarna 2014.
Segrare-i-D-klassenKlubbmästare Dam är Therese Wackenstedt.
Segrare-i-D-60Klubb Mästare D 60 är Mona Bech.
Segrare-i-H-klassenKlubbmästare Herrar är Daniel Wackenstedt.
Segrare-i-H-35Klubbmästare H 35 är Christer Dyrfelt.
Segrare-i-H-45Klubbmästare H 45 är Magnus Andersson.
Segrare-H-55Klubbmästare H 55 är Benny Eriksson.
Segrare-i-H-65Klubbmästare H 65 är Sture Ludvigsson.
Segrare-i-H-75Klubbmästare H 75 är Bo Wingstrand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>