GreenfeeGuiden i/på Kungälv-Kode Golfklubb

den 12 maj kl. 08:44 ·

Greenfeeguiden var ute och spelade 9 hål igår på Kungälv-Kode GK. I nästan extremt blåsiga förhållanden var det svårscorat. MEN, jag måste säga att jag blev enormt imponerad av arbetet man lagt ner på Kungälv-Kode nu i vår. Greenerna, som vart kanske en av deras svagheter innan, var riktigt riktigt bra! Riktigt fina bana just nu. Så ett tips om ni vill spela en bana som kommit långt i sina förberedelser i vår, så kan jag varmt rekommendera Kungälv-Kode.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>