Red Tee Cups matchspel har startat.

Här följer de första resultaten och tävlingsledare Johansson medsända kommentarer. Då var det igång. Första matchresultatet i Red Tee Cup är inrapporterat. Som vanligt var det damerna m visade vägen. Premiärmatchen vanns av Cecilia Olsson som i mötet med Ulla Bohlin satte slutresultatet till 4 – 3 ( 4 hål upp med 3 hål kvar att spela) …….och  nu börjar gubbarna röra på sig. Först ut på banan var Hasse Andersson som hade lockat ut Sonni Hede på måndagmorgonen. Hasse drog det längsta stråt genom att efter en jämn match stå som vinnare med 1 – 0. En annan match i herr cupen stod emellan Kenneth Bernting och Leif Olsson. Där vann Leif efter en vass spurt med 4 – 3, alltså 4 hål upp med 3 kvar. På damsidan har Ulla Bohlin rivstartat sitt tävlande och gick sin andra match i turneringen. Motståndaren Ulla-Britt Hagström var tydligen lättstartad och vann sin premiärmatch med hela 7 – 6 Fortsättning följer i förhoppningsvis varmare väder Önskar tävlingsledningen.