Kungälv Kode GK välkomnar nya kommittékrafter

KKGK LOGO

1000642 Anders ansikte 5

 

Anders Sjögren, för året ny som assisterande distriktdomare, kommer ingå i HUR-kommittén.
Detta innebär inte att han överger Barn o Ungdomskommittén utan utlovar fortsatt aktiv gärning i Måndagsklubben.

1000804 Ulf Skoglund mindre

 

Ulf Skoglund kommer att ingå i Herrkommittén. Kommittéordförande Jonas Berg och Ulf har börjat titta på kommitténs verksamhet under året och då skissat på ett lite annorlunda upplägg på herrarnas torsdagstävlingar som ett tidigare inlägg här på hemsidan har förmedlat. Skribentens magkänsla säger att det finns mer på gång från den här kommittén.

 

Kungälv Kode GK är, liksom alla andra föreningar, i stort behov av ledare. Är du eller vet du någon som kunde vara  intresserad av att hjälpa till i vår klubbverksamhet, är du välkommen att kontakta Lennart Alette Tel.073 507 62 81