Första tävlingen avklarad i Aprilslaget

180417 genomfördes tävlingen Aprilslaget, tvåmannascramble i ett ganska disigt och dimmigt väder. Regnet hängde i luften. Vi klarade oss dock från detta och vi var 24 deltagare/ 12 lag som startade. Uppfattningen är att tävlingen genomfördes med glädje och med blandade resultat. Banan är i gott skick och riktigt på gång att bli en kanonbana i år.

Bland deltagarna hade vi två som är medlemmar i Lycke GK samt KKGK. Killarna, Mats Lind och Stefan Olsson var bäst idag och vann tävlingen med 62 slag netto. På andra plats kom Kenneth Bernting och Ulla-Britt Hagström med 65 slag. Övriga resultat kan ni se i bifogad resultatlista.

Syftet med tävlingen är att vi ska komma väl förberedda till alla tävlingar vi skall delta i under året. Ett annat syfte är att ca hälften av anmälningsavgifterna går oavkortat till vår ungdomssektion.

Vi har ett Aprilslag kvar. 24 april, och vi hoppas på ett stort antal deltagare till denna. Då spelar vi en slaggolftävling, singel.

 

Resultatlista 180417 Aprilslaget

Tävlingsledningen