Hjärtligt Välkomna till en spännande och inspirerande kväll!

Pia small 3

Hur kan Du spela Din bästa golf oftare?

Hjärtligt Välkomna till en spännande och inspirerande kväll!

Måndag 24 april, kl 18.00- 20.00, i Klubblokalen Kungälv Kode GK

Kostnadsfritt! Och vi bjuder på kaffe och bulle!     

 Anmälan: Obligatoriskt via golf.se

Pia med ram
Föreläsare:
Pia Evertsson, PGA Club Professional från Öijared Golfklubb.

Oavsett spelnivå, har vi upplevt tillfällen då vi spelar riktigt bra.  Vi har förmodligen också upplevt motsatsen. Vad är det som händer i de olika situationerna? Vad är skillnaden, eller skillnaderna? Vad kan du påverka? Vad har du för verktyg att ta fram för att oftare spela så bra du kan? På banan är du din egen coach, och att bli medveten om hur du fungerar, är första steget till att kunna förändra och utveckla din förmåga. Behöver du kanske fylla på din verktygslåda, eller bara upptäcka några du inte visste att du hade? Detta och mycket mer kommer kvällen den 24 april, att handla om!

Pia brinner för människor, golf och utveckling och har förutom en spelarbakgrund i flicklandslag, collegespel i USA, och svenska damtouren arbetat och verkat inom golfen i många år. Efter åren i USA där hon läste Psykologi och tävlade för skolan, gick hon PGA/SGFs tränarutbildning, utbildade sig inom Kommunikologi och arbetade på Svenska Golfförbundet med juniorutvecklingsfrågor och som Förbundskapten för Yngre Flickjuniorer tillsammans med bl a Pia Nilsson, 1992-1994. Hon jobbar nu som en av 5 golftränare på Öijared Golfklubb, sedan 1996.