DAMGOLFEN 2014

kungalv kode logo

DAMGOLFEN 2014 startar nästa Torsdag den 15 maj.

Det kommer att finnas 4 reserverade tider 10.00-10.30 och 3 reserverade tider 17.00-17.20. Dessa tider hålls reserverade till tisdag em. kl. 15.00. Bokning via web www.golf.se vill ni spela på förmiddagstiderna bokar ni er i DAMFM-klassen och för eftermiddagsspel i DAMEM-klassen.

Vi spelar 18 hål slaggolf under ett antal torsdagar fram till slutet av augusti.

Tävlingarna kommer att administreras av SGK. D.v.s signeradescorekort skall lämnas i receptionen eller i ytterentrèns brevinkast om klubbhuset är stäng. Resultatlista kommer att finnas på www.golf.se dagen efter.

Ni skall alltså INTE registrera rundan i terminalen eller via nätet.

Anm.avgift 40:- som betalas i receptionen innan rundan.

Ytterligare detaljer kommer senare.