Seniorernas upptaktsmöte

Upptaktsmötet 2017

Anita  hälsade alla seniorkämpar välkomna till Upptaktsmötet den 18 febr. Det var 56 glada seniorer som bjöds på kaffe och bulle och årets spelprogram presenterades.  Kommittén var glad över att se både nya och ”gamla seniorer”.

Blandade känslor blev det när det visade sig att i år kommer även seniorer från andra klubbar att kunna vara med och tävla vissa tävlingar de s k Öppna Tävlingarna. Detta gör vi för att locka till oss fler spelare som får tillfälle att spela på vår fantastiska bana och i förlängningen kanske blir medlemmar.

Den 22 maj åker vi på vårresa till Åsundsholms G&CC som ligger i närheten av Ulricehamn.

Vi kommer även i år att ha utbyte med  Gullbringa GCC.

Första seniortävlingen går av stapeln den 2 maj. Nytt för i år är att man måste bestämma sig för vilken tee man skall spela ifrån. Det är bara herrar från 75 år som tillåts spela från röd tee och damer 70 får spela från orange tee.

Bengt Lindén håller även i år för running Eclectic och det kostar 50 kr för hela säsongen.

Hela spelschemat finns tillgängligt på Hemsidan och även på anslagstavlan i klubbhuset.

Vår vän Göran Fridén som fyller 87 år i år tackade för många trevliga år i klubben.  Han meddelade att han i år inte kommer att vara med på tisdagstävlingarna dels p g a sin ålder och dels på att frugan och trädgården därhemma behöver honom. Dock kommer han att visa sig på banan då och då och gå några hål när vädret tillåter. Applåder till Göran och tack för att du har varit med oss!

Göran Fridén

Välkomna till årets säsong….Seniorkommittén