” Smiskans” Tankar hösten 2022

Nu när hösten går mot riktig höst, det vill säga gulhöst kanske det är läge att summera golfåret 2022

Hur har året varit? Har man haft så roligt som man har önskat sig på golfbanan?

Har skrattet funnits där, även om det har varit  elende ibland på  golfrundan? I mitt fall måste jag säga att roligt/trevligt har jag haft det på banan under året.

Det är fantastiskt att ha 20 spelkompisar i frukostklubben, som bryr sig varje gång Vi träffas. När speldagen börjar vill några spela ” totti ” och andra har uppfattningar om dubbelslag på vissa hål. För min del gäller det att skapa tävlingar så att alla får vara med och vinna. Katter, hundar och hönor skall ha  mat på fredagarna. Då gäller det skärpa sig.

Banan har under året varit väldigt bra. År från år har den blivit bättre och bättre. Hela personalen skall ha beröm för detta. Vidare har jag märkt att personalen tar emot oss med ett leende, och det har medverkat till att trivseln har ökat.

Under hösten har det diskuterats om en annan hålsträckning som  kommer att bli spännande nästa år.

För några veckor sedan hände något märkligt i frukostklubben. På hål 14 gjorde Sture Stenfeldt och Sture Ludvigsson ” hole in one ” i bollarna efter varandra.

FANTASTISKT

Personal har under året  jobbat med att klippa ner vassarna ordentligt. Detta har medfört att jag  kan hitta fler Pro V1 bollar, som jag kan spara i källare. Dom är ju så bra att jag inte kan slå tillbaka dom i vassarna.

Inför nästa säsong har jag som mål att slå längre, rakare och högre, så jag kan skratt mer. Ett annat mål är att jag skall spela färdigt alla rundor och inte bli så irriterad att jag hamnar i bilen snabbare än tänkt. I andra idrotter kallas det för rätt inställning.

Klubben har under säsongen gjort  satsningar på gruppträning, som har varit mycket uppskattade. Hoppas det kommer fler nästa sådana satsningar. Jag kommer att medverka på alla träningar som kan utveckla min golf. Att vara på ranchen själv verkar inte vara min grej tyvärr.

Till dess att Vi ses på banan, SVINGA LUGNT

HLS  ” Smiskan ”                                                                                                                             

Comments are closed.