Söndagschansen fortsätter 8 juni!

sun

Vi fortsätter med SÖNDAGSCHANSEN  – 8 juni nästa chans till fina priser!

En tävling över 18 hål för alla, såväl medlemmar som greenfeegäster, som är beredda att krydda sin helgrunda med lite tävlingshets.

NYHET: KKGK greenfeemedlemmar betalar 300 kr ink. tävlingsavgift samt greenfee!

Vi tackar alla som varit med i de två senaste omgångarna och gratulerar vinnarna!

18 maj20140525_114508

  1. Michael Petersson
  2. Jan-Olof Karlsson
  3. Anna Canderudh

 

1 juni

  1. Mikael Jacobsson
  2. Gunilla Johansson
  3. Michael Petersson

 

 

 

 Vinnare samt tvåan från 18 maj

Tävlingsinformation.

Ni bokar starttid och väljer spelpartner som ni vill. Min.antal deltagare är 4 för tävlingsgenomförande. Om färre återbetalas anm.avg.

Tävling i en klass.  OBS! Hcp -36,0 eller lägre för spelare och markör.

Innan ni går ut erbjuds ni möjligheten att deltaga i denna tävling.

Anm.avg. SEK 100:-/pers.

Spelformen är Slaggolf d.v.s. max.res. per hål är hålets par + 5 slag. T.ex. på ett par 3 hål är max.res. 8 därefter plockar ni upp bollen.
Ni får en stämpel på scorekortet innan start och detta kort skall lämnas in efter rundan i receptionen eller i brevinkastet i ytterentrén om klubbhuset hunnit stänga innan ni spelat färdigt.

Kortet skall vara signerat av både spelare och markör med golf-Id för båda. Om kortet inte lämnas in senast söndag kväll deltager ni inte i tävlingen och anm.avg. är förverkad.

Ni skall inte registrera rundan i terminalen i klubbhuset. Klubben ombesörjer registrering och upprättar resultatlista, som kommer att finnas tillgänglig via www.golf.se under måndagen. Tävlingspriser kommer att finnas i receptionen fr.o.m. onsdag veckan efter tävling. Antalet pristagare bestäms av antalet tävlingsdeltagare. Pristagarna kommer att få mail.

Vi hoppas detta skall tilltala många som gärna själv vill välja tid och spelpartner för sin söndagsrunda och som samtidigt vill spela under tävlingsförhållande.

VÄLKOMNA ! ! ! ! ! !