Uppdatering 10 maj:

SGF:s starka avrådan från tävling för spelare födda 2001 eller tidigare, samt beslut att inte arrangera förbundstävlingar utöver yrkesmässig idrott gäller fortsatt till och med 30 maj. Beslutet förlängs eller omvärderas veckovis, med tre veckors framförhållning.

Nytt beslut kommuniceras måndag 17 maj.

—————————————————–

Många är sugna på att komma igång med tävlingarna, speciellt då förra året blev som det blev.

Tyvärr inleder vi årets säsong på samma vis.

Uppdatering 6 april: SGF:s starka avrådan från tävling samt beslut att inte arrangera förbundstävlingar utöver yrkesmässig idrott gäller till och med 2 maj. Beslutet förlängs eller omvärderas veckovis. Nytt beslut kommuniceras måndag 12 april.

Nu får vi  hålla tummarna för att detta går rätt håll!

KKGK

Comments are closed.