Site icon Kungälv-Kode GK naturskön golfbana i Bohuslän nära Göteborg

Sista 9

33 knapp till hemsida

I år ökar vi tillgängligheten med appen Sista 9

En nyhet för spelåret 2020 är att vi från och  med nu inför Sista 9 på KKGK. Det innebär att du får möjlighet att boka våra sista nio hål samtidigt som det generella bokningstrycket lättar på hela banan.

 Så här funkar Sista 9

Alla bollar som avser att avsluta spelet efter nio hål, meddelar detta via appen Sista 9 som du laddar ner till din smartphone. Andra spelare får då möjlighet att se när spelluckor från hål 10 skapas och boka dessa luckor som nya starttider.

Tiderna i Sista 9 uppdateras sedan efter speltempot. Det gör att man i förväg kan se när bollen på de första nio hålen blir klara. Spelluckorna kan då tas över med perfekt timing av en ny boll från hål 10.

Införandet av Sista 9 ökar tillgängligheten för samtliga medlemmar och hjälper samtidigt [klubbens namn] att öka sina intäkter. Du som användare får dessutom möjlighet att samla greenfee till andra anslutna banor varje gång du lägger ut eller bokar en tid i Sista 9.

Snabbhetspremie till de 200 första
För att komma igång snabbt och öppna banan för fler, får de 200 första som registrerar sig i appen och anger koden [KUNGÄLV-KODEGK100] en snabbhetspremie i form av 100 kr greenfee till andra anslutna banor.

Här laddar du ner Sista 9

Har du frågor, tveka inte att kontakta kansliet.

Exit mobile version