Vi har ett rekordår bakom oss och vi räknar med mycket golfspel även i år. För att förbättra tillgängligheten för dig som medlem har vi på KKGK beslutat att inför säsongen 2021 optimera golfspelet och möta våra medlemmars behov av ökad tillgänglighet. Vi byter vårt nuvarande bokningssystem till Sweetspot under april månad.

För att du ska vara redo och kunna boka tider när vi byter behöver du ha ett konto i Sweetspot. Idag har redan ca 35% utav våra medlemmar ett Sweetspotkonto. Många har redan spelat på banor i vår region som använder Sweetspot.

VARFÖR BYTER VI SYSTEM?

Som vi redan nämnt ovan vill vi förbättra tillgängligheten för alla som vill spela hos oss, samt förbättra kommunikationen med både medlemmar och gäster. En stor fördel i dessa pandemitider är att Sweetspot hanterar betalningar direkt vid bokning.

Alla bokningar görs med fördel via Sweetspot appen alternativt via internet och den länk som ni hittar på KKGK:s hemsida. När vi bytt system senare i april så hjälper vi dig självklart om du har några frågor eller funderingar.

Vad behöver du som medlem göra?  För att du skall vara förberedd för när vi byter skall du skapa konto på Sweetspot.

  1. Ladda ner appen Sweetspot i Google Play eller App Store, eller gå till bokning på webben, du hittar en länk på http://kkgk.se/bokningslage/
  2. Skapa ett konto – varje person behöver en unik mailadress.
  3. Koppla ditt golf-id (du behöver ha ditt lösenord tillgängligt som du använder i Min Golf).
  4. Lägg till dina golfvänner – detta gör du manuellt.
  5. Registrera ditt betal/kreditkort så blir det enklare att boka dina gäster och spela greenfee på andra banor som använder Sweetspot.
  6. Appen kommer du sedan att använda vid ankomstregistrering så det är bra att ladda ner den redan nu.

Vi kommer att informera mer efterhand som vi närmar oss dagen för byte.

Skapa ett konto och vinn 1 dussin bollar av Titleist Pro V1

Den som senast 4 april registrerar sig i Sweetspot kommer att vara med i en tävling där vi lottar ut 3 dussin bollar av Titleist Pro V1. Nyregistrerade samt de som redan har Sweetspot är med i utlottningen.

Med vänlig hälsning

Kungälv-Kode GK

 

 

Comments are closed.